Om mig
18 januar 2017
top-steroids-online.is Anmeldelse
10 december 2018

2getmass.to er et steroid websted, der har en fremragende ry blandt sine kunder. Er succes afspejler dets kvaliteter? Lad os ...

[taq_review] 2getmass.to Anmeldelse    2getmass.to er et steroid side, der har en fremragende ry blandt sine kunder. Er succes afspejler dets kvaliteter? Lad os se på, hvad der gør 2getmass.to succes. [button title="Visit site" link="https://2getmass.to/?src=ds" target="_blank" align="center" color="#0088ff" font_color="#ffffff" size="3"] Første indtryk af siden:  Den ser temmelig gennemsnitslig for, hvad der i øjeblikket findes på steroide hjemmesider. Navigationen er klar og bloggen har interessante oplysninger.   Forsendelses metode:  Nogle af af oplysningerne tiltrækker min opmærksomhed: interessant, 2getmass.to hævder, at det er en model for at sende alt inden for (72 timers forsinkelse?) På rabat priser med garanteret levering. Vi vil kigge nærmere på dette senere. Ærgerligt for bogere i Italien, Nordamerika (jeg tænker på vores Quebecois venner) og Frankrigs oversøiske afdelinger: leveringstiden for dem er 1 til 2 uger.   Ordren:  Nu er det tid til at placere en ordre, og se, om dens sang er så smuk som sin fjerdragt, eller med andre ord: hvis denne steroide udbyder er pålidelig og seriøs. For den første ordre, minimere jeg risikoen ved at få forsikring, der garanterer et afkast, hvis det går i stykker eller bliver taget af toldmyndighederne. Fremragende nyheder, forsikringen er kun 5% af ordrebeløbet.   Når betalingen er lavet, er en e-mail automatisk sendt (i mit tilfælde var det en bankoverførsel). Efter et par minutter får jeg den bekræftende e-mail for bestilling og betaling. Det viste sig at være den samme under hver af mine tests; teamet er meget lydhør og giver gode råd. Modtagelsen af ordren:  Jeg modtog ordren hurtigt. Så hurtigt, mindre end 72 timer efter afsendelse, var pakken var i mit hjem. Da jeg ikke var hjemme den dag, sendte transportøren en SMS og holdt mig orienteret om, hvor min pakke var i realtid og hvor jeg kunne samle det op. Samtidig 2getmass.to også fulgt op om min bestilling. Måske for meget information til sporing en simpel ordre? For mit vedkommende, værdsat jeg se, hvad jeg utålmodigt venter. Levering, bestilling og fortrolighed:   De sendings metoder 2getmass.to for at sikre en rolig levering af din pakke. Jeg skyndte mig at se på kvaliteten af de produkter; Jeg ville gerne have været i stand til at gøre det direkte på stedet i stedet for at gå til laboratoriernes side. Processen med fortielse og fortrolighed er ganske genial. Alle produkter har vist sig at være autentisk. Sidste bedømmelse:  Efter denne første oplevelse, kan vi konkludere, at 2getmass.to omdømme ikke er overvurderet. Det er af højeste kaliber med hensyn til pålidelighed, hurtig levering, produkt kvalitet og lydhørhed. Bestanden meget reel givet levering hastighed på denne test orden. [button title="Besøg side" link="https://2getmass.to/?src=ds" target="_blank" align="center" color="#0088ff" font_color="#ffffff" size="3"] Og hvad med dig? Har du været glad for din oplevelse med 2getmass.to? Og er du tilfreds med deres service? Jeg ser frem til at høre din kommentarer. 

Min Bedømmelse

Levering - 10
Kundeservice - 8.7
Produkt Kvalitet - 9.3
Valg af mærker - 8
Privat - 9.3
Information - 9
Pris - 8.7

9

/10 Fantastisk!

2getmass.to er en glimrende kilde til steroider. Her er en detaljeret trin-for-trin-test, for at jeg gjorde.

User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Vote!

9

2getmass.to Anmeldelse 

 

2getmass.to er et steroid side, der har en fremragende ry blandt sine kunder.

Er succes afspejler dets kvaliteter? Lad os se på, hvad der gør 2getmass.to succes.

Første indtryk af siden: 

2getmass1

Den ser temmelig gennemsnitslig for, hvad der i øjeblikket findes på steroide hjemmesider. Navigationen er klar og bloggen har interessante oplysninger.

 

Forsendelses metode: 

Nogle af af oplysningerne tiltrækker min opmærksomhed: interessant, 2getmass.to hævder, at det er en model for at sende alt inden for (72 timers forsinkelse?) På rabat priser med garanteret levering. Vi vil kigge nærmere på dette senere.

2getmass2

Ærgerligt for bogere i Italien, Nordamerika (jeg tænker på vores Quebecois venner) og Frankrigs oversøiske afdelinger: leveringstiden for dem er 1 til 2 uger.

 

Ordren: 

Nu er det tid til at placere en ordre, og se, om dens sang er så smuk som sin fjerdragt, eller med andre ord: hvis denne steroide udbyder er pålidelig og seriøs.

2getmass5

For den første ordre, minimere jeg risikoen ved at få forsikring, der garanterer et afkast, hvis det går i stykker eller bliver taget af toldmyndighederne. Fremragende nyheder, forsikringen er kun 5% af ordrebeløbet.

2getmass6

2getmass7

2getmass8

 

Når betalingen er lavet, er en e-mail automatisk sendt (i mit tilfælde var det en bankoverførsel).

Efter et par minutter får jeg den bekræftende e-mail for bestilling og betaling. Det viste sig at være den samme under hver af mine tests; teamet er meget lydhør og giver gode råd.

Modtagelsen af ordren: 

SMS-tracking-2getmass

Jeg modtog ordren hurtigt. Så hurtigt, mindre end 72 timer efter afsendelse, var pakken var i mit hjem.

Da jeg ikke var hjemme den dag, sendte transportøren en SMS og holdt mig orienteret om, hvor min pakke var i realtid og hvor jeg kunne samle det op.

Samtidig 2getmass.to også fulgt op om min bestilling. Måske for meget information til sporing en simpel ordre?

For mit vedkommende, værdsat jeg se, hvad jeg utålmodigt venter.

Levering, bestilling og fortrolighed:

 

De sendings metoder 2getmass.to for at sikre en rolig levering af din pakke. Jeg skyndte mig at se på kvaliteten af de produkter; Jeg ville gerne have været i stand til at gøre det direkte på stedet i stedet for at gå til laboratoriernes side.

Processen med fortielse og fortrolighed er ganske genial.

Alle produkter har vist sig at være autentisk.

Sidste bedømmelse: 

Efter denne første oplevelse, kan vi konkludere, at 2getmass.to omdømme ikke er overvurderet. Det er af højeste kaliber med hensyn til pålidelighed, hurtig levering, produkt kvalitet og lydhørhed. Bestanden meget reel givet levering hastighed på denne test orden.

Og hvad med dig? Har du været glad for din oplevelse med 2getmass.to? Og er du tilfreds med deres service?

Jeg ser frem til at høre din kommentarer. 

6 Comments

 1. Pilipili siger:

  ikke overpris og hurtig levering. Jeg håber du forbliver i virksomheden for evigt. Langt liv til 2getmass. Tak!

 2. Mob006 siger:

  Jeg kan ikke sige nok om 2getmass.to og alle deres produkter. Potentiel glat Dianabol, gode orals, super imponerende emballage, top notch personale og support. Tøv ikke med at gøre forretninger med 2getmass.to. 10/10

 3. Nelssen siger:

  Meget godt produkt! Hurtig levering, 10 dage, dette er en international levering.
  Jeg vil bruge denne kilde til fremtidige ordrer

 4. Bjarke siger:

  Jeg vil altid anbefale 2getmass.to! føler alle sider og ser resultatet. vil bestille igen fra denne kilde!

 5. Aslog siger:

  Jeg har bestilt fra 2GETMASS i over 2 år nu, og jeg må sige, at jeg er imponeret over alle aspekter af deres forretning. De fortsætter kun med at forbedre sig med hver måned.
  Denne anmeldelse vedrører især Magnus Pharmaceuticals Methandienone

  Kommunikationen og støtten fra dette firma er 10 ud af 10.
  Varer er altid professionelt pakket.
  Kvaliteten af disse tabletter øverst. Jeg begyndte at tage 3 piller om dagen, og de sidste fire uger tog (1) hver 8. time for at få mest muligt ud af cyklen.

  Jeg anbefaler hjemmesiden og Laboratorium Magnus Pharmaceuticals

 6. aksel siger:

  Intet problem, godt camoufleret pakke. 2 uger til levering i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *