Før og Efter: Dianabol Behandling anbefaling fra Christian – Odense

Anmeldelse af Fitnesslaboratory.eu
12 november 2014
Hvilke produkter kan du bruge sammen med din Dianabol for at øge vægten?
7 december 2014

 Tog 24 kg på med 3 Dianabol behandlinger

 For Christian (Odense, Danmark) blev udfordringen sat: at tage ikke mindre end 24 kg på. Han mødte sine mål takket Dianabol, en velkendt anabolsk steroid. Denne unge 23-årige besluttede ikke at vente og tog handling fra den rigtige kost og til at få en ægte bodybuilder til at ledsage hans 3 Dianabol behandlinger. Resultatet er forbløffende.

 

Dianabol behandling for begyndere

Først besluttede jeg mig at ændre min krop, fordi andre folk begyndte at fortælle mig, at jeg var tynd. Disse ord har virkelig generet mig, og det erdet som har motiveret mig til at begynde min transformation. Jeg har altid forsøgt at bygge min muskelmasse, jeg tror, jeg fik det fra min far, som var en bodybuilder, der inspirerede nogle af de største inden for området ligesom Arnold Schwarzenegger.

 

Jeg har altid ønsket at se godt ud, have en sund livsstil og konkurrere. Jeg besluttede at ændre min fysik, og tage det til det næste niveau med den motivation er jeg nået dertil hvor jeg er i dag.

Jeg var en nybegynder, så jeg forsket min første Dianabol behandling ved at lære om de forskellige typer af behandlinger online, og doseringen af blå Dianabol jeg havde brug for at nå mine mål. Jeg fandt og købte min første Dianabol behandling på internettet.

Fantastiske behandlings resultater. 

After modtagelsen af mine første produkter, var denne behandling klart en success fordi jeg tog 10 kg på. Min kost skræmmede min familie men alting var under kontrol, og 2 behandlinger senere tog jeg yderligere 14 kg på. 

Et total vægt forøgelse på 24 på 3 behandlinger og mit mål var opnået. Og jeg har det fantastisk. 

Christian, forrygende før/efter 

 

sponsored advertising:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *