Før og Efter: Dianabol Behandling fra Frederiks synspunkt – Fra Aalborg

Før og Efter: Dianabol behandling fra Mathias – København
28 november 2013
Anmeldelse af Fitnesslaboratory.eu
12 november 2014

“Frederik tog 7 kg på

På 8 uger

Eric (Paris, îl-de-France) sagde farvel til sin slappe kost og så hele hans krop omdanne. Kig på de ændringer, han gjorde, og den rene, tværstribede resultat.

I was 17 when I decided to take up bodybuilding. I looked at myself in the mirror and I was shocked to see how skinny I was. So I decided to do something.

Jeg var 17, da jeg besluttede at tage bodybuilding op. Jeg kiggede på mig selv i spejlet, og jeg var chokeret over at se, hvor tynd jeg var. Så jeg besluttede at gøre noget.

 

På grund af min størrelse, manglede jeg enormt meget selvtillid, som fik mig lige ind depression og angst. Jeg havde altid beundret bodybuilders fysik; pigerne elsker dem og fyrene ønsker at have denne drømme krop. Jeg havde magt til at ændre tingene. I starten havde jeg ingen idé om, hvad jeg skulle gøre med hensyn til kost og træning. At være den mindste i vægt værelset var meget skræmmende.

En dag opdagede jeg Dianabol og jeg var online i timevis for at lære og forstå, hvordan en gul Dianabol behandling virkede. Jeg forberedte to træningsprogrammer og to ernærings planer som jeg skulle følge i løbet af min behandling, dels at tilskynde masse vægtforøgelse, og for det andet at stimulere tørre muskler, som giver hver af mine muskler en tværstribede effekt.

 

Jeg begyndte officielt at vokse omkring 16 år, men det var da jeg var 18 år, at jeg forstod virkelig hvad der virkede for mit stofskifte. I 5 dages behandling med min træning og min kost rig på protein og kulhydrater, jeg straks så imponerende resultater.

 

sponsored advertising:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *