Før og Efter: Dianabol behandling fra Mathias – København

Hvad er Dianabol?
8 november 2013
Før og Efter: Dianabol Behandling fra Frederiks synspunkt – Fra Aalborg
29 november 2013

“Mathias tog 90kg på

af muskler på 2 måneder

Mit mål var at tabe (fedt) og få muskelvægt i 2 måneders intensiv træning. Med den kæmpe indsats, jeg gjorde, var umuligt for mig ikke at gøre fremskridt; Jeg vidste, at kg ville stige meget hurtigt, og at der ville være vægt forøgelse dette var ideel, uundgåeligt selv.

 

I 2005 besluttede jeg at tilmeldte mig et fitness center, jeg gjorde en dejlig forvandling 85 kg fra fedt. Det var min første gang, og jeg formåede at forvandle mine første kilo fedt til muskler meget hurtigt. Jeg opnåede mit mål om at tabe fedt og få muskelmasse gennem cardio og kropsvægt træning. Desværre efter 6 måneder, på grund af min svage viden om kost og vægtløftning, så jeg at mine 86 kg “af muskler” og faldt tilbage til 83 kg “fedt”. Mine muskler bogstaveligt smeltet, da jeg pludselig stoppede med at træne.

I 2013 under en genforening med gamel klassekammarater, blev en masse af mine gamle venner forbløffet over mængden af fedt, som jeg allerede havde tabt. Den næste dag jeg var motiveret til det punkt at bestille mine første steroider online, jeg valgte en dianabol behandling. Jeg valgte Dianabol af flere grunde, ligesom mit budget, men også fordi de mulige bivirkninger af pink dianabol er meget sjældne. Arnold Schwarzenegger havde imponerende resultater i løbet hans behandlinger og jeg elsker Arnold så lad os gøre det!

Jeg begyndte efter en upåklagelig kost og fitness sessioner værdig af filmen Rocky. Tak til min lyserøde Dianabol behandling med alle de nødvendige beskyttelse til ikke skade mit helbred, jeg opnåede min drøm på 2 måneder, og jeg har i øjeblikket 90 kg af muskler.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *